22/10

Idag har varit en väldigt bra dag. Dagen började med att Elin väcker mig vid tio tiden genom att hoppa i min säng. (kanske inte fullt så kul) Sen tog vi t-banan till sognsvann och gick en skogsrunda, jättemysigt och fint!!!! Dit ska vi i vinter med varm chocklad och koooooooooosa oss :D Efter skogsrundan bestämde vi oss för att göra ett försök att gå hem. Gick väl sådär men till slut kom vi hem efter 2 timmar :P Men det är kul att försöka hitta och prova nya vägar. När vi kom hem gjorde vi ett snabbt klädbyte och gick till grunerlokka och åt sushi med Melinda. Sen var det dax för jacksökandet. Hittade två och hade svårt att bestämma mig, men när jag äl bestämt mig så var jag jätte nöjd. Ingen jacka som alla andra har, lite egen. Inte billig och inte dyr för en vonterjacka betalde 999 nok. Det tycker jag är ett bra pris för en SNYGG vinterjacka. Påväg hem så stöter jag på en kompis som jag umgicks väldigt mycket med när jag var på koh tao. Daniél, jättekul kanske ska träffa honom ikväll.. Nu ska jag ta en macka och äta till middag, är inte så hungrig eftersom att det inte var så länge sedan vi åt sushi. haaaaaaaadeeeeee <3

20/10

Först och främst ska jag säga GRATTIS KIM PÅ 21 ÅRS DAGEN!!!! Tråkigt bara att jag inte kan vara hemma och fira den med dig! Men du får ha en superbra födelsedag!!! Även fast du inte läser :P

Dålig uppdatering jag vet. Men det är nämligen så att det händer inte sådär jättemycket i mitt liv just nu. Men kan väl börja med att berätta lite om fredagen.
Den började här på Akersgata med att två tjejer flyttar in (saras kompisar). Den ena bara två dagar sen åker hon till sverige medan den andra ska stanna tills januari. Jajajaja vidare.. Sen så har vi förfest i Elins rum med Alina och Tessie till en början. När dom drar (för att dom ska på hoffmaestro) så kommer Metzi och Sofie och vi förtsätter förfesten. Sen så drar vi till Fugazi där efterfesten med hoffmaestro är. Alla blir fulla och sen så händer inte så mycket mer. På lördagen blev det bio. En israelisk film som handlar om judar som är bögar osv. Söndagen börjar med en långpromenad och efter det blev det sushi och så gick vi och hälsade på sofie och melinda. Måndagen blev det promenad för mig själv sen var klockan ganska mycket och jag hämtade upp elin från jobb. inget mer med den dagen. Tisdag så hände ingenting i princip. vad hemma hela dagen sen på kvällen åkte jag med elin till ikea sen åkte vi hem och fixade hennes rum, eller kläder kanske man ska säga. Idag har jag varit på promenad sen så kollade jag mitt norska konto och då visade det sig att jag har fått skatteåterbäringen på 10000 riksdaler. wiiiiiiiiiiiho så då blev det liiiiiiiite shopping med elin. Bara en topp och ett par röda snygga pumps. INTE riktigt det jag behöver men mer shopping blir det imorgon!!!!!!!!!!!!!!! woooooahhhh. Hoppas det fanns något intressant att läsa Elin. HAAAAA deeeeeeeeeeeeeeeee braaaaaaaaaa yaaaaaaaaaao!!!!!!


14/10

Igår blev det varken bakning eller bio, istället blev det chips och "ett päron till farsa". Mysigt. Inatt har jag inte soit så bra, antingen är det för varmt eller för kallt. Men men jag ställde min klocka på 11 och gick upp och åt frukost och fixade mig lite och sen så gick jag till skatte kontoret för att ansöka om skattekort. Jag fick en sur jävla kärring som fick mig på jävligt dåligt humör. Jag tänkte gå en promenad efteråt men kände inte riktigt för det just då. Tänkte ta det lite senare kasnke.. När jag kom hem så satte jag mig och kollade på Sunes jul, SÅÅ JÄVLA kul. hahha.. längtar lite till julen när man ser det. Men jag tycker inte om julen längre. Det har alltid varit en mysig familjedag men idag så har jag inte någon "familj". Mamma och pappa är skilda och jag hatar att behöva välja mellan dom, jag tycker inte att man som barn ska behöva välja mellan sina föräldrar. Jag tror att det är en av anledningarna till att jag inte firat jul hemma dom två sista åren och förmodligen lär jag inte göra det i år heller.. men men nu ska vi inte vara sånna!

Elin stänger idag så idag blir det att baka rabarberpaj.. ska bli gott :)

Hejdå!!!!!!!!!!



13/10

Idag vaknade jag runt tolv och blev genast stressad eftersom att jag skulle åka till mitt blivande jobb och skriva på kontrakt. Så jag slängde i mig frukost och hoppade in i en varm dusch. Jag blev klar runt ett tiden och tog t banan som gick halv två. När jag kom fram så svarade hon inte när jag ringde och jag blev lite irriterad, men jag frågar en tjej i kassan och det visar sig att hon var och tränade och skulle komma tillbaka om en timme så jag åkte i princip tillbaka till stan och köpte mig en kaffe och åkte tillbaka. Vi satt på hennes kontor ca 30 min och pratade både jobb och om när vi träffades i Sydney. Men det känns skönt att ha pratat ut och att nu vet jag allt. Om jag är duktig vilket hon inte tvivlar på så ska hon rekrytera mit till en butik i Oslo så att det blir lite närmare för mig. Efter samtialet så kände jag mig glad och att det kommer att gå bra för mig. Jag ska ge allt och lära mig snabbt och visa att jag har en jävla arbetsmoral.
Senare så blir det väl antingen bio eller baka rabarberpaj :) mums säger jag. Nu är jag inte speciellt sugen för att jag har precis ätit en jävla god omelett med blomkål, broccoli, morötter, champinjoner och bacon. Ibalnd kan jag vara bra på att laga mat! haha.. men men nu ska jag hoppa ut på taket och röka en cigg!!!!!!!!!!
puss och kram


12/10

Hej hej allihopa! Inte för att någon läser min blogg just nu för tillfället men ändå.. Har inte sagt till ågon att jag börjat igen. Men jag måste säga att det är kul att vara tillbaka lite jobbigt att vänta på att få jobba.. men sånt är livet.. Det har blivit en del fest nu och jag ahr gjort av med onödigt mycket pengar.. Men det får jag tycker jag.. Jag vill bara få en heltidsjobb vilket jag inte har. och bara jobba jobba jobba och tjäna massa pengar så jag kan lägga undan massa.. och sen göra vadfan jag vill.. om det så är att jag vill stanna så kan jag göra det. vill jag åka till andra sidan jordwen ska jag kunna göra det om jag vill.

Jag är glad att jag har lämnat stockholm för att komma till Oslo och äntligen få bo med min älskade vän Elin. Jag har även haft Matilda här under en veckas tid, hon åkte hem igår. Det har varit några sjukt galna kvällar med henne. Tråkigt att hon åkte hem.. man vet aldrig när man får träffa henne igen. Men ajg har tur som har Elin kvar iaf, sen så har jag Elins kompisar som jag får tvinga mig på och matildas kompisar. Jag måste vara lite på och träffa folk så ajg kan lära känna dom istället för att bara vara hemma och inte göra något. Idag har jag bara varit hemma men det har varit så jävla skönt.. Sara (som jag bor med) är sjuk så hon är hemma idag så vi gick en sväng till Kiwi det är det ända. Sen har vi suttit med varsin dator och kollat på olika program. Jag blir fan besviken att jag itne kan se svenska paradise hotel.. DÅLIGT.. men men jag fortsätter mest att skriva för att Elin bad mig igår.. hahha så nu har hon någonting att läsa när hon kommer hem.. Hoppas du fick en trevlig och spännande läsning. Inte för att jag tror det då eftersom att jag inte har så spännande liv för tillfället..

Ps. Jag äter lasagnen idag så du vet.

HAAAAAAAAAAAAAAA DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BRRRRRRRRRRRRAAAAAAA!!!!!!!!!!

resan fortsätter

Nu har jag passerat karlstad och har haft fem hela stopp. Men som tur är så sov jag ca 1 timme iaf. somnade mellan västerås och örebro.. I örebro fick jag en medresenär brevid mig, inte kul!!! men nu hoppade hon av i karlstad så nu har jag två säten för mig själv igen.. Jag får lite panik, vet inte riktigt hur jag ska göra med min väska.. den är så sjukt tuuuuuuuuuuung.. jag skulle behöva ha bärhjälp men vem? har skickat ett sms till matilda men hon har inte svarat än.. Elin jobbar så henne måste jag ju ändå förbi men där finns ingen bärhjälp heller.. får klara mig själv helt enkelt.. men men får träning. Det ska man väl inte klaga på iaf :D

hejhejdååååå

är tillbaka

Nu sitter jag här igen påväg till Oslo. Efter exakt två år flyttar jag tillbaka!!! Det känns jättebra samtidigt som det inte känns så kul eftersom att jag kommer att sakna alla där hemma, men den känslan kommer att försvinna så fort jag kommer fram. Inte det att jag inte kommer sakna er där hemma men det kommer kännas bättre. Just nu har jag åkt i ce 30 min och börjar redan bli rastlös.. hur ska detta gå. Men va tusan jag är van med långa resor både på buss tåg och flygplan. Så det här ska nog inte vara någon match. Det finns ännu en till positiv sak mer Oslo just nu, det är ju att Matilda har flyttat dit. Kan man hinna umgås lite med henne också innan hon drar på sitt nästa äventyr, vart det än blir. Måste berätta en sak, det känns inte som att det är min dag idag, eller är det gud som säger åt mig att inte flytta??? Det ärnämligen så att när jag var påväg till tåget så följer mamma mig eftersom att jag har en 10000 kg tung resväska plus en 20 kg tung handväska och en kudde.. men iaf när vi var på väg till tåget och jag drar väskan så lossnar ena hjulet. KUUUUL, neeeeej. sen efter 150 meter till så lossnar andra hjulet så jag har dragit väskan på ingenting, PLAST fick jag dra den på vilket gjorde det ännu tyngre.. fy tusan alltså. när jag satte mig på bussen så skakade mina händer och armar. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon.. Säger bara en sak, jag tar taxi fraån oslo gallerian hem till akersgata 73e tror jag det är :P hahhaha.. men men hörs senare!!!

RSS 2.0