Avsked

Det har varit en väldigt morsom dag på jobbet idag, alla har varit glada och flummiga eftersom att det är sista jobbdagen på veckan så blir man lätt lite flamsig. Denna dagen har jag väntat på i två veckor. Alltså min sista dag på jobbet. Äntligen var den här, men det var jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Det är ett väldigt skönt gäng på jobbet och alla tyckte att det var tråkigt att jag skulle sluta, inte minst min chef Emma. Hon slutade aldrig att krama mig och sa gång på gång att jag måste ringa henne om jag skulle komma tillbaka i höst och att jag alltid var välkommen tillbaka att börja jobba hos henne. Hon är en väldigt fin människa som vill ha en personlig kontakt med sin personal. Som sagt hon har alltid haft tron om att jag kan bli en topp selgare. Hon är mer som en vän än en chef, hon är någon man kan lita på och hon får alla på bra humör även om man har vaknat på fel sida så får hon alltid alla på bra humör på uppstarten innan vi börjar sätta igång att ringa. Jag vill tacka Emma och alla på smart1, jag haft mindre kul jobb men mina kollegor har varit på jobbet och gjort min dag. Jag lovar att jag inte glömmer er.. Jag fick en jättefin orkide och en jätte gulligt kort. Såhär skrev dom :
Till Josefine =)
Tusen takk för samarbeidet med dig på smart1!
Håper vi ser deg igjen!
Klem fra dina arbeidskolegaer =)

Sen var det dags för kramkalas. Alltid lika mysigt, haha.. Tänkte bara säga att jag avslutade mitt jobb på topp. Slog mitt rekord med 17 salg idag ;)

Men iaf idag är min sista dag här i Oslo, jag är väldigt väldigt väldigt ledsen. Men antingen är jag ledsen för att jag vill hem eller så är jag ledsen för att jag vill stanna, och det bästa just nu är att åka hem så kan jag åka tillbaka till höst och tjäna lite kosingar till min och jennifers resa. På ett sett känns det som att jag sviker brudarna, men jag är glad för att dom stöttar mig i mitt val. Jag är lyckligt lottad som har er som  vänner. Tackar mamma och pappa också som har stöttat mig under den här perioden när jag inte har varit så glad!!!!

Jag ser fram emot att träffa mina vänner som är glada över att jag flyttar hem igen. Nu ska jag inte lämna er igen på några månader, kasnke till hösten, får se ;) men men det var väl det jag hade att säga idag. Snart ses vi alla där hemma!!!

Snart är det dax!

Idag har varit en bra dag på jobbet, det mesta har gått bra för mig idag. Förutom att jag är lite ledsen, eller ganska mycket ledsen. Snart är det dax att flytta hem igen vilket är väldigt kul på ett sett, men jag vet redan nu hur mycket jag kommer att sakna den här staden och framför allt tjejerna. Men det är bara att umgås så mycket som möjligt innan jag drar och sen så kommer jag och hälsar på så ofta jag kan. Ni är hjärtligt välkommna till mig med! det ksa ni veta :D Puss på er mina lingonbär!

turist i sin egen stad

I helgen fick vi vara turister i våran egen stad. Alla museum var öppna så vi bestämde oss för att gå till två stycken. Gaykids och oslos reptilpark. Gaykids har vi alltid undrat var det har varit för något men det var inte mycket att hurra för eftersom att det var den utställningen som man ser varje dag man går förbi Nationalmuseumet för att ta sig till nationalteatre. Oslos reptilpark var väldigt trevlig med mycket äckliga spindlar och ormar och ödlor osv. Inte nog med det vi skulle få hålla i en riktig orm också. Jag var så himla nervös, men jag blev så himla besviken för att vi fick itne hålla i någon jävla orm för ormjävlarna var tvugna att vila. Falsk marknadsföring säger jag, det var därför jag ville dit! Idioter säger jag bara :( Vi var även i Vigelandsparken som jag har pratat om ett flertal gånger men som vi aldrig har hunnit besökt. Men det gjorde vi nu. Och det var väldigt fint och vi hade väldigt roligt med all kost. Ska lägga in lite bilder så ni kan se också. Puss på er!


Efter en glass på akerbrygga påväg till Gaykids


Gaykids


Riktiga Gaykids


En jätte giftig hårig äcklig spindel


Fin krockodil :)


Vacker orm, men äcklig


Ser ni likheten? vi försökte och hade riktigt kul :)


Inte det lättaste :)


fint, tänk på sommaren när allt blommar och är grönt!


The hole gang :D

veckan lite kortfattat

Förra veckan var underbar, solen sken och det utnyttjade och och jennifer vill jag lova. Minns inte riktigt vilken dag det var men vi gick iaf en eftermidagspromenad till akerbrygga där vi köpte oss en varsin glass och satt i solen och njöt full ut. På onsdagen iaf så mötte vi upp två killar från jennifes jobb, därav en visade sig vara en gammal jobbarkompis till mig från glas magasinet vilket var väldigt kul. Han har varit ute och rest lite och så, så det var kul att ses igen. Men vi mötte iaf upp dom och tog några öl på akerbrygga som är det mysigaste stället i hela oslo när det är fint väder. På torsdagen så åkte vi till Metro, ett köpcentrum där elin jobbar, det var nämligen kvällsöppet och 20% på alla butiker som var öppna. Så jennifer och rebecka shopade loss rejält, inte jag, jag fick nöja mig med att titta på :P Då ska vi se vad jag gjorde på fredagen, knappt att jag minns det själv. Men det var jag och elin som lagade mat tillammans eftersom att jennifer och rebecka jobbade sent, sen så drack vi lite öl och spelade kort och bara koste sådär sista helgen. Lördagen blev också lugn, då var det fortsatt bara jag och elin till middagstid, men sedan kom även rebecka och jennifer så satte vi på en film, Brudar i krig. Den var helt okej det jag såg, (för ovanlighetens skull somnade jag IGEN) vilket jag får ångra för att dom var fan inte nådiga alltså. haha, dom höll för min näsa så att jag inte kunde andas och kittla mig. Jag blev irriterad men var för trött för att säga så mycket så jag gav bara ifrån mig några ord som "ehum" eller nått. Nog om det nu ska jag lägga ut lite bilder från veckan.


Joakim från glas magasinet och Jennifer



Jag hade kul iaf!


På bussen till Metro


Snorre är då ett vanligt namn i Norge!

Söndagen får ett eget inlägg har en del att skriva om :) och massor av bilder :)

Dålig start på dagen!

Morgonen börjar med att jag får lite brottom till tåget, så jag får nästan småspringa till nationalteatre. När jag väl är där så är rulltrapporna ner till spåren spärrade, jag blir förbannad men tänker snabbt att jag tar t-banan till järnbanetorget och försöker att hinna med tåget från oslo s. Men ikke, Det tåget var inställt, vilket inte var det ända utan det var ALLA, ja precis alla tåg. Så jag får stå och trängas med minst 300 människor som puttas och tränger sig, sen ser jag att det skulle gå ett som inte var inställt om ca 20 min, så jag satte mig och väntade. När jag väl skulle gå ner till spåret så står det att det också är inställt. Då blev jag på ännu sämre humör. Men då fick jag gå till ersättningsbussarna där det fortfarande stod ca 300 människor. Sen hör jag någon ropa Lilleström, snabbt som fan springer jag dit och hoppar in i en taxi (som nsb hyrt in) som då ska ta mig till lilleström, skönt att åka bil tänkte jag. Men sen så kom vi inte längre än till bryn där han släppte av oss alla som satt i taxin och sa att vi skulle få vänta på tåget här som gick om en halvtimme för att han skulle åka och hämta upp studenter som skulle till skolan. Då började det koka i mig. fan va arg jag var. Men tillslut kom jag iaf till jobbet, två timmar för sent tack så jävla mycket NSB!!!!!!!!!!!!! Det var allt jag hade och säga idag, förutom att jag ska snart åka och köpa min rosa ipod :):):) hihi jättefin är den :D Lägger in en bild så ni kan kolla och njuta.
Ha det bra, puss & kram


Underbar helg!

Min helg började med lönningspils med jobbet, sedan åkte jag hem för att kolla på film och äta med Elin, men var så trött så jag somnade under filmens gång (inte så ovanligt) Sen på lördagen så vaknade jag upp själv i lägenheten och började dagen med lite frukost och film för att sedan städa och laga god mat tills tjejerna kom hem. Jag lagade wok. Blev väldigt nöjd med resultatet och det var inte bara jag som blev :) Sedan tog vi fram korten och började spela lite chicago och sjuan, och till det lite smått och gott. Sedan satte vi på en film Twilight, mycket bra film men trodde att den skulle vara bättre. Men det var en väldigt mysig kväll med mina tjejer. Och idag var nog den bästa dagen på hela helgen, det började med att jag och Jennifer låg och solade på balkongen i ca 3 timmar. Väldigt skönt. Sedan gick vi ner till aker brygge för att äta lite glass och upptäckte så världens underbaraste uteservering. Jag älskar snaps men den här går inte ens att jämföra med snaps. Vi ville så gärna ta en söndagsöl i det fina vädret med ikke, vi haringa pengar. Vi får lön imorgon. Men vi gick iaf runt lite i det fina vädret och tog några kort. Ska lägga upp så ni kan få se. Magda så du vet så är uteserveringen bokad den 16 maj ;) haha utan tvekan, tror itne du bangar när du ser bilderna heller.. ;) Jag har också tänkt att jag sak följa med jennifer på sin resa, men jag följer bara med så länge jag har råd.. Har tänkt åka med till Thailand, Laos, Vietnam och Australien. Så jag ska jobba på som bara den i sommar och spara så mycket jag orkar. Ser verkligen fram emot det. Jag och jennifer har suttit och gjort upp en plan på vart vi ska åka osv, men hann bara med Thailand och Laos sen orkade vi inte mer, så vi tar Vietnam och Australien någon annan dag. Men här kommer det bilder. Puuuusss <3













ha det bra pussii

Är det här rätt val?

Ända sedan jag lämnade min lägenhet på loftvägen 12 i skogås så har jag tänkt väldigt mycket. Dels på att jag hatar mitt jobb och att jag inte ville jobba där längre, hur jag skulle få nytt jobb (det finns inga), om jag skulle flytta tillbaka till sverige, hur jag skulle få jobb där, vad jag skulle göra och vart jag skulle ta vägen. Jag har varit väldigt ledsen och det märkte redan min mor utan att jag sagt något. Även Jennifer har märkt att jag har varit ledsen. Jag har tur som har tjejerna här som stöttar och försöker att hjälpa mig till 110%. Men räcker det? Vet jag fortfarande hur jag ska göra?
SVAR: Nej!!
Men nu vet jag, efter att jag fått ett samtal idag runt 13.00 tiden så fick jag besked om att jag fått jobb på Coca cola, om jag nu vill ha det, och att jag börjar så fort jag flyttat hem från Norge. Kan jag tacka nej till det. Jag tänkte att jag har två veckor på mig att skaffa mig ett nytt jobb här i Norge, och om jag flyttar hem så har jag ett. Så jag har övervägt och mitt val blir att flytta tillbaka till Sverige. Jag är väldigt glad över att ha fått jobbet på coca cola eftersom att jag trivdes väldigt bra där och det är det absoluta bästa jobb jag haft, med bra lön dessutom. Jag hoppas att jag gör rätt val, enligt min magkänsla och mitt psyke så gör jag rätt val. Jag är nog mer rädd för att vad som andra ska tycka, att jag ger upp för lätt. Men jag har ändå varit här i snart 7 månader och har väl jobbat 2,5 månader av de sammanlagt om ens det. Jag älskar Oslo och det är verkligen inte sista gången jag är här, Jennifer och Rebecka ska ju ha fest den 30 maj det kan jag ju inte missa :) Men jag kan tänka mig att flytta tillbaka när det är bättre tider, men just nu så är det inte rätt tid!
Jag hoppas att tjejerna tar det bra, men jag känner mig elak mot dom som lämnar dom. Men dom vet ju att jag vill vara kvar också och att jag inte gör det för att vara elak utan för att det är för mitt eget bästa. Ni ska iaf veta att ni är jävligt bra och jag är jävligt glad att jag har er!!!!!!!!
Nu ska jag kolla lite på tv och samla mod inför hur jag ska säga detta. Puss

Förvirrad, vet inte vad jag vill längre

Jag har aldrig riktigt tyckt om mitt nya jobb och igår när jag skulle åka hem kände jag att jag vill verkligen inte åka hem och jobba. JAG HATAR mitt jobb. Jag funderar på att inte skriva kontrakt för nästa månad, sen får vi se vad som händer, om Jennifers ord räcker för att jag ska få komma på en intervju och få ett jobb på Ikea lagret kasnke. Om inte finns det inte så mycket att göra, utan jobb och utan pengar kan jag inte stanna kvar. Det värsta är att det finns inga jobb att söka varken här eller i Sverige. Jag har även pratat med pappa idag och frågade om det var försent för att söka på coca cola i sommar, det var det. (jag tänkte som en nödlösning) Men han skulle prata med Baki imorgon. Om jag inte får något nytt jobb här måste jag flytta hem, vare sig jag vill eller inte. Om jag skulle få den frågan idag så vet jag faktiskt inte vad jag skulle svara. Idag är en dålig dag, jag är ledsen och saknar alla där hemma. Men jag vet att jag trivs här när jag inte mår som jag gör idag. Förutom mitt jobb. Som jag känner idag är allt värdelöst och ingenting kommer att fungera varken om jag skulle stanna eller om jag skulle flytta hem. Jag bor med 3 underbara tjejer och jag hoppas att dom kan få denna dagen att bli bättre än vad den har varit hittills. Just nu är jag bara så himla förvirrad och jag vet inte riktigt vad jag vill längre, jag menar jag har inte haft någon tur när det gäller jobb här borta och varför skulle det vända nu? Men det är ingenting som säger att jag får något jobb hemma i Sverige heller. Men där slipper jag betala hyra och mat. Jag vet inte riktigt, men jag hoppas tjejerna får mig på bättre humör.

Nu ska jag försöka få någonting gjort så att jag kan sluta tänka på allt. ha det bra!

Hem till vackra sthlm!

Nu var det ett tag sen jag skrev IGEN! Ovanligt vaa? haha.. Nej men jag kan ju börja berätta lite om helgen!
Det började med att jag sov bort fredagen som vanligt. Jobbade till 15.00 på lördagen, åkte sedan in till Oslo S för att ta mig en tur inne i Oslo city och hälsa på Sophia. Jag tog en sväng till Sophia men hann inte prata så mycket eftersom att hon hade ganska mycket att göra, så vi bestämde oss för att ta en fika någon dag när vi kommit tillbaka efter påsken. Men efter det gick jag till hm och kikade lite, där hittade jag en jättefin blå kjol som jag köpte. Men när jag väl kom hem och provade den så va den inte lika fin längre så idag lämnade jag tillbaka den :)
Men men nog snackat om Oslo city nu, jag drog hem och mötte Rebecka på Kiwi (Rebecka är våran nya sambo från IKEA) Där köpte jag öl. Sedan gick vi hem och städade lite. Sen kom Jennifer hem och vi började fixa oss..
Runt 9 tiden eller nått kom Maja och hennes fyra kompisar (väldigt trevliga) sen kom en annan tjej från IKEA (mindre trevlig, om man får säga så) Eller hon var inte otrevlig men hon var en väldigt irriterande människa med en väldigt irriterande röst. Men men.. Tiden hemma hos oss var väldigt trevlig som vanligt :P Väl ute var det itne lika kul, det är alltid äckliga och dräggiga folk. Men men, det blir vad man gör det till och vi försökte så gott vi kunde under alla omständigheter. Idag drar jag hem till Stockholm, det ska bli väldigt skönt. Saknar alla där hemma!!! Kommer hem imrogon vid 06:00 vem vaknar först? ring mig :D Tänkte lägga upp lite bilder också. Men först ska jag låta batteriet ladda till kameran så tar en sväng förbi ica och köpter något gott till resan.. ses snart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Det har jag förtjänat!

Hej alla glada! Nu har jag inte skrivit på ett tag igen.. Men det blir så svårt när man är trött efter jobbet och vad ska man då skriva? jag har precis kommit hem från jobbet, tänkte lägga mig i soffan och kolla på tills jag somnar! Jävlar vilket intressant inlägg. NEJ! Så jag väntar tills jag får något jag vill säga.

Jag kan börja med att säga att i Söndags så var vi på trumpeten och drack några pils med IKEA, Jag, Jennifer, Elin och våran nya sambo Rebecka! Mycket trevlig kväll.

Igår fick jag även lön så jag tänkte att jag skulle shoppa lite för att det tyckte jag att har förtjänat. Här kommer en lista på vad jag köpte:

Converse
Zebra leggings
Svart linne
Vitt linne
Grå kjol
Grå/vit randig tröja

Inte så mycket men lite blev det iaf, gissa hur mycket det gick på?
Kommentara och gissa hur mycket så får ni veta svaret om några dagar ;) Elin och Jennifer ni behöver ju inte kommentera för att det är fusk:)

Jennifer och Rebecka fyller 20 ganska nära inpå varandra, så dom ska ha 40 års fest. Då gick jag igång, jag tog fram penna och papper så fort dom sa det och började planera allt. Jag började söka efter en massa lekar och snapsvisor på internet osv, det tycker jag är kempe göy :):) haha.. Det vad väl det jag hade att förtella er för stunden..

Förresten så har jag bokat billet hem och åker hem den 7 aprill men är inte hemma förn den 8 aprill klockan 06:00. Så nu vet ni :) Puss på er alla!!!

RSS 2.0