sneakiga föräldrar och mye kos!

Alltså småbarnsföräldrar är fan riktigt jävla sneakiga asså. Igår när jag var på Kiwi så var det en småbarns pappa som hade sina varor i barnvagnen i ett sånt där när som brukar hänga på handtaget. Jag såg hur han plockade upp varorna och la dom på rullbandet, men han "glömde" en sak makrillen. Både han och jag vet att haninte glömde den eftersom att han försökte dölja den med ett par vantar som låg där i. Det var inte heller första gången jag märkte något sånt. När jag var på Ikea förut så var det ett par med en barnvagn som hade ett paket som låg under vagnen. Dom stod i självbetjäningskassorna och "glömde" att slå in pakken under vagnen? Nej, det var ett stort paket. Jag menar man vet ju vad man handlar. Usch och fy, sånt gillar vi inte.

Idag jobbar Jennifer hon ska nu bege sig till jobbet och jag blir ensam. Men jag ska nog ta mig en tur på byn eller så. Elin kommer hem strax efter nio idag och Jennifer kommer väl hem vid 11 kan jag tänka mig eftersom att hon slutar 10. Så jag tänkte gå ner till Kiwi sen och köpa en gurka och dipp, har massor av gulerot hemma så det behöv inge mer :) Sen tänkte jag att vi kunde sitta här hemma och öppna min vin flaska som jag fick från Russedress, och bara kosa oss!! Det känns som att det var evigheter sen vi alla var hemma tillsammans och bara var vi och snackade och koste oss. så det är mitt mål inför ikväll.

Det blir en lugn helg denna helgen också. Men det är skönt också. Jag spar mig till påskhelgen så förbered er där hemma på att jag vill parta :) :) :) ska bli riktigt kul att komma hem och träffa alla igen, blir en massa med hemgångar nu inom en snar framtid :) men det säger jag inte heller nej till. Men nu får ni ta och komma och hälsa på snart också!!!!



Lonely

Hej, idag var jag lite ledsen på jobbet. Eller inte ledsen men lite deppig. Sophia på mitt jobb som jag har fått ganska bra kontakt med slutade igår och idag var första dagen utan henne :( Hon har fått jobb i en affär som till att börja med assisterande butikschef, så jag är jätteglad för hennes skull men det blir mindre kul för mig på jobbet :( men men det blir nog bra. På ondsdag ska det börja några nya.. Jag vet inte hur många eller något men får hoppas att det är några trevliga typer. Jag trivs bra på mitt jobb förutom att man blir skickligt sliten efter en hel dag framför en dator och att prata i telefon.
JAg har även en glad nyhet, jag kommer hem till påsk :) bra va :D:D:D

Alltså jag jobbar ju alltid tidigt, och Elin är hemma i Lidköping och Jennifer jobbar alltid sent, vilket innebär att vi aldrig träffas eftersom att jag alltid hinner somna på soffan innan Jennifer kommer hem. Jag försöker verkligen hålla mig vaken men det går verkligen inte, I förrgår slog jag rekord, då var jag vaken till halv tio iaf innan jag hann somna om :) Men så jag har inte träffat Jennifer sen i Söndags tror jag.. tråkigt. Men idag lovade jag henne att hålla mig vaken, det är ju ändå fredag.. Haha och förra fredagen så sov jag som en stock när hon kom  hem :)
Men det är faktiskt väldigt tråkigt och ensamt,.. Jag menar jag bor ju med henne men jag träffar henne aldrig så jag hinner lixom sakna både henne och elin även fast vi bor med varandra :S låter lite konstigt men så är det iaf..

jag har iaf en dagens kommentar idag. Vi snackade om att Tove på jobbet var dålig i magen och att det var bivärkningar på hennes astma medicin.

Jeanette: Men det är ju bivärkningar från hennes medicin!!!
Tine: Ja men jag undrar om det rinner och är löst...

Men hallå JAG VILL INTE VETA OM HON ÄR LÖS I MAGEN ELLER INTE, det räcker med att jag vet att hon är sjuk, hahah. Det kasnke inte är så kul när man läser det men det var kul "live"

Det var väl det jag hade att säga idag, Ha det bra <3

=)

Idag har varit en mycket bra dag. Fråga mig inte varför men jag har vaknat på en mycket bra sida. Det gick inte alls för bra på jobbet men jag säckade inte ihop för det, utan var fortsatt lika glad. Är det nu också.. Hahah konstigt men men.
Jag har kommit på att jag ska ha dagens kommentar om jag kommer ihåg det.. Men jag kom egentligen på det igår men glömde bort att skriva det så jag skrivet två idag istället :P Förresten så var det två så jag kör på båda.

Gårdagens kommentar 1:
Anonym: Jossan skynda dig nu jag är kissnödig.. annars kissar jag på mig!!!
Jossan: Jaja jag skyndar mig...
Anonym: Eller iof jag har en tampong inne så jag kan ändå inte kissa för den stoppar ju..
Jossan: Alltså skämtar du eller? det är ju förfan inte samma håååååååååååååååååål!!!!!

Gårdagens kommentar 2: (Vi ska lyssna på ipod på bussen)
Jossan: Fan jag sitter på fel sida, kan inte lyssna eftersom att jag har hål i flärpen.
Anonym: Men om vi hoppar till till andra sidan.
Jossan: Men jag har ju fortfarande örat på samma sida, pucko!

okej inte riktigt så sa jag men jag kunde ha gjort:P

Dagens kommertar är från mig själv och en kille på Bunpris, ajg går och letar efter havregryn men kan inte hitta det någonstans så jag frågar en kille i affären.

Jossan: Har ni havregryn?
Killen: Ja där, säger han och pekar rakt framför mina ögon.. hahahha

jaja det var väl det jag hade att säga idag.. Puss och kram på er!

Onsdag

Nu sitter jag här hemma och väntar på att få åka till jobbet. Igår var en helvetes dag och det kännde jag redan på morgonen kanske därför den blev som den blev. Men idag är en ny dag och jag har vaknat på den andra sidan, den bra sidan :) Så idag är det nya tag och idag ska bli en toppen dag.

Igår var jag och elin på Ikea hon handlade lakan och lite saker till hennes garderob. Hon bjöd mig även på middag på ikea, Mysigt :P haha men hon hade två gratis mat biljetter så vi utnyttjade dom igår. Det blev falafel med couscous och tsatsiki as gott verkligen. Sen åkte vi hem och jag hjälpte henne och fixa i hennes garderob, när vi väl var klara med det så satte vi på en film, men som vanligt så var det någon som somnade. (gissa vem) Hahah. Jag som vanligt då :) Men jag tänkte ta och kolla på den idag när jag kommer hem från jobbet. :)
Ni får ha en fortsatt fin dag vidare, för det ska jag! Ha deeeeeee...

Sakta men säkert

Man märker att våren är på väg nu, sakta men säkert närmar den sig mer och mer. Hela veckan har vi haft soligt mer eller mindre. Idag har det varit lite mindre sol och duggat lite, men nu har himlen spruckigt upp och man ser solens strålar sträcka sig över Oslo. Idag har bara varit en ta det lugnt dag, har bara legat och slappat i soffan. Men en sak har jag också gjort som jag inte trodde skulle hända en söndag iaf, jag har varit ute och sprungit. haha fyfan va jobbigt, min kondition är inte som den var förut :P haha. men bäst att börja få upp flåset nu inför Hallsberg.  Jag längtar så ska bli så himla kul att spela handboll igen.

Igår hade vi tjejmiddag här jag, Jennifer, maja och Rebecka. Rebecka hade fixat öl till Jennifer och maja eftersom att dom jobbade och skulle inte hinna köpa öl eftersom att man får inte köpa öl på lördagar efter klockan 6. När vi väl plockar in dom i kylen säger Maja

- Men Rebecka har du köpt 2.5 or?
- Va nej ?

Så nu har vi våran kyl full med 2.5 or. hahah. Det blev alltså ingen utgång igår utan vi stannade hemma och kollade på The Bodyguard och smaskade i oss godis och saft istället.


Här kommer en bild på mig och elin innan vi drar ut för att springa, jag diggar elins outfit, hahha!!!!!!


Sovande maskin

Jag vet att jag är jävligt dålig på att uppdatera min blogg. Men nu ska jag berätta för er hur min dag ser ut.
Jag går upp vid halv sju, åker till jobbet med 08.03 tåget till Lilleström. Är på jobbet 08.35. Dagen går och jag sitter och kollar och ler mot en skärm och pratar med många väldigt otrevliga personer men även många mycket trevliga. Så det gäller att hålla humöret uppe även fast jag har haft flera stycken på rad som skrikit åt mig. Men jag sälger faktiskt ingenting, jag ger bort en gavepakke med antingen tre böcker, en mp3-spelare och 2 lydböcker eller en film och två böcker värd ca 1000 kr plus att dom får ett års gratis provmedlemsskap utan några köpsförpliktelser. Det ända dom betalar är 98 kr i porto, det hade jag lätt gjort, inte för att jag tycker om att läsa men jag hade tagit mp3-spelaren och sedan gett bort lydböckerna. Jag slutar sedan på jobbet 16.15 och så skyndar jag mit till tåget som går 16.24. Väl hemma tar jag mig någonting att äta, sedan lägger jag mig i soffan och kollar på tv tills jag somnar som går på typ 15 minuter, hahahha. Och sen så vaknar jag tex när elin säger att nu tjejer går vi och handlar, det hände bara en gång men ändå. Det känns som att jag har blivit som en sovande maskin som bara kan sova om jag inte jobbar.

Nästan hela veckan har det varit helt underbart väder, solen har kikat fram mer eller mindre hela veckan och idag har vi haft +11.5 C så idag satt jag ett tag ute på balkongen och drack kaffe och läste en tidning på norska som jennifer hittade på t banan här i veckan :) Det var inte ens kallt ute utan det var bara varmt så himla skönt. Sen ahr jag varit väldigt duktig idag också. Jennifer och jag lyckas alltid ha en berg med smutsiga kläder, fråga mig inte varför. Men halva den högen är borta nu iaf, för att idag har jag tvättat två omgångar en svart och en vit tvätt. Sedan har jag diskat allt som inte var diskat plus lite som var diskat som inte var rent. Sen har jag damsugit och gjort fint i köket och vardagsrummet.

Ikväll ska vi ha en liten tjejmiddag här hemma jag, Jennifer, Rebecka och Maja. Det ska bli mysigt. Elin ska inte vara med eftersom att hon tillbringar helgen hemma hos hennes syster som bor en hållplats med bussen härifrån eftersom att hennes andra syster från london är och hälsar på. Trevligt för henne, hoppas hon får en trevlig helg!!!

Förra veckan var första gången på länge det var fint väder, och då var jag och jennifer såhär glada!


sista dagen/nya jobbet

Sista dagen på Russedress var väldigt tråkigt, jag hade velat fortsätta där. Det är som precis när vi har blivit en grupp så är man tvungen att lämna varandra. Jag kommer att sakna vissa mer än andra, de jag  vill ha kontakt med har jag ontakt med inget mer med det. Vi alla satt och väntade på att få börja jobba när båda skiften samlades och cheferna kommer in och ger alla en varsin vinflaska, sen så fick vi alla en varsin hood tröja basic norge heter den, det har jag lärt mig :D Vi firade även med tacos till middag, väldigt gott var det :) Jag kommer sakna russedress och vissa personer, det kan jag itne förneka. Men samtidigt är det kul att börja på ett nytt jobb men ändå lite småjobbigt att lära sig nya arbetsuppgifter hela tiden, och tänk om jag inte trivs där om en månad. Eller tänk om jag itne är tillräckligt duktig. Att dom inte vill ha mig längre än en månad? Men jag får göra mitt bästa och inte ge upp så lätt, utan jag möter mina motgångar med istället för att ge upp så måste jag få nya krafter och fortsätta och bli starkare. Jaja men nu har jag blivit telefonförsäljare, eller inte för jag säljer inte något men jag hoppas att jag ska bli bra på det som min nya chef sa att jag är som en blomma som itne slagit ut än men det gör jag snart och då kommer jag att bli en toppensäljare. får se hur det blir men får hoppas på det bästa.

Ha det bra..... !!!!!!!!!!!!

Utan att lyfta ett finger!

JAG FICK JOBBET !!! var glada nu allesammans :D Josefine ska bli en telefon försäljare, hahha tro det eller ej med hon ska det. Det verkade jättebra på smart1. Dom la ner mycket tid på att personalen skulle trivas och tycka att det är kul att gå till jobbet osv. JAg har en garantilön på 15000 nok plus provision, så det tyckte jag lät helt okej :D haha. SÅ skönt att jobbet kom till mig, det ända jag behövde göra var att svara i min telefon och gå på en intervju, jag har inte sökt och jag vet inte riktigt vad dom fått mitt nummer ifrån men någonstans har det kommit upp och dom har tänkt ¨på mig :) Vilken tur man kan ha ibland va :D

Så ikväll ska det firas, vet inte vad som händer ikväll men jag bjuder på pizza iaf. Jag ahr köpt stans godaste pizza från rema 1000. Verkligen super god.. Jag är så himla sugen på den där pizzan men måste väta till typ 9 för då kommer Jempa hem.. Hoppas det blir en bra kväll för mig/oss och för er där hemma. Pussar i lass





Intervju

Igår sa jag att det var en tjej från ett bemanningsföretag som ringde mig och att hon ville att jag skulle komme på intervju på onsdag. Hon ringde upp mig senare och sa att dom ville att jag skulle komma direkt till dom på intervju, så jag ska på intervju nu klockan ett. Håll tummarna :) Det är telefonförsäljning, men jag ska dit och kolla med lön och allt. Bättre att ha någon inkomst än ingenting och söka nytt samtidigt. 

Ikväll vet jag inte vad som händer. Men jag hoppas att vi hittar på något kul, Jennifer har ställt ut sin öl på balkongen så hon är förberedd efter jobbet. Jag ska nog också ställa ut mina :)
Ha en jätte fin dag/kväll, ha det bra !!!

Helg igen!

Jag har inte så mycket att säga, dagen på jobbet igår gick as fort. Kanske en av anledningarna var för arr jag fick plocka halva dagen eftersom att Niklas den andra skiftledaren som gör det som jag gör på det skiftet inte han jobbar på jobbade med oss igår. Men han gick hem tidigare så jag fick sen återgå till min vanliga arbetsuppgift. Men plocka var väldigt kul. Jag hann plocka i ca 3 timmar utan ett endaste fel, men den kom det. Men jag måste påstå att det var bra gjort av mig, jag hade inte så många fel kasnke 5 sammanlagt. 5 fel på inte ens en hel dag är fan bättre än dom har har plockat sedan start :P så det är jag nöjd med. Eftersom att vi har varit så sjukt effektiva så har vi fått gjort mycket mer än vad de räknat mer och därmed kortare arbetstid, så min sista dag är på tisdag. Men ingen fara jag fick nämligen ett samtal idag och jag ska på intervju på ett nytt bemanningsföretag på onsdag :) Sen får vi se vart det leder.

Idag är det fredag SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. det ända som är tråkigt är att jag slutar halv tolv och Andre är sjuk så vi får ingen skjuss :( Hoppas att Tommy kan vara lite snäll och släppa oss tidigare så att vi hinner med 36 tåget.
I helgen har jag ingenting planerat men tidigare i veckan så frågade jag mina kära sambos om de ville ta en sväng till vigelandsparken på söndag eftersom att sist vi skulle dit så blev det inte av. Fick inget konkret svar men hoppas att det blir så, blir så tråkigt att bara sitta inne varje söndag. Okej det är Josefines vilodag men ibland blir det lite långtråkigt.

Jag hoppas att ni får en fin helg!


koseligt

Igår när jag kom hem så satt Elin vid datorn, efter ca en halvtimme kom Jennifer hem. Vi satt alla i vardagsrummet och pratade massor och lyssnade på lugn musik i bakgrunden, as mysigt. Det kändes som att det var länge sedan vi tre gjorde det. Vi borde göra det mycket oftare, man blir glad av det :)

Igår på jobbet gick dagen snabbt och jag slapp de tunga lyften och hoppas att jag slipper undan dom idag också :P Eller varför inte för alltid :) haha. Nej men så att min rygg kan få vila lite iaf. Jag hade inte så ont i ryggen igår men det känndes av iaf.  Men nu ska jag gå och äta frukost och sedan hoppa in u duschen nu efter elin och sen bege mig ut i det underbara vackra vädret och dra till jobb. SKriver lite ikväll med! Ha det bra!

bekymmer och besvär!

Igår varen väldigt jobbig dagpå jobb. Till början gick det väldigt bra och det känns som att kvälls skiftet går mycket snabbare, varför vet jag inte eftersom att dag skiftet gör fler ordrar än vad kvälls skiftet gör. Vi kanske lallar lite mer på kvällskiftet :P Men iaf strax innan lunch så får jag sjukt ont i ryggen och får låna hannas foppatofflor för att hon trodde att dom var bättre. Dom var riktigt sköna men hjälpte inte mot min ryggont. Under middagen vet jag inte vart jag ska ta vägen, kan itne sitta på något sätt utan att det strålar ner från svanekn och upp för hela ryggen. Hanna och Kajsa kom men det genialiska idén att istället för att jags ka böja mig efter varje påse så skulle jag be alla att lägga dom i en kundvagn så att jag slipper att böja mig! Det var mycket bättre och tränker göra så idag också, jag kommer äveninte att lyfta några lådor det får Tommy göra idag. Det är ju inte så kul att paja ryggen nu. Men men nu är det en ny dag och min rygg mår bättre idag och hoppas att det så förblir resten av dagen vilket jag inte tror men hoppas.

Jag har ju sagtr tidigare att en del av min vardag har förtvunnit (magda) menför att få tillbaka henne lite så bestämmde vi igår att vi ska prata en gång i veckan och bara prata och prata och prata tills pengarna tar slut :) Det är verkligen tråkigt att magda har flyttat hem men det finns inte så mycket att göra men en sak vet jag :) Det är att hon längtar tillbaka :D:D:D:D Hoppas du kommer och hälsar på snart!!!!!!
Jag saknar alla där hemma ni är välkommna när ni än vill :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning snart för att dra till jobb. Vi snakkes ;)



Helgen och lite till

Nu har det gått några dagar utan att jag inte har skrivit något. Men det är för att det har varit helg och då gör jag hellre andra saker än att sitta vid datorn även fast jag bara har en lugn dag hemma. Men i torsdags så var jag och Elin på IKEA för att vi kände att dagen var inne! Nu var vi tvugna att köpa en spegel och det gjorde vi. Vi har också kommit på en fantastisk idé här i huset. Att vi ska ha olika färger på våra tallrikar så att man vet vilken som är vilken och vem som inte har diskat sitt (genialiskt, enligt mig :P ) Så då blev det så att Jennifer paxade vitt, Elin svart och då valde jag grönt.. Så jag öpte en djup skål för 9:- och en kaffemugg fr 1:- känns nästan som gratis hahah :D

I fredags var jag och Elin ute på Monaco. Det var itne så mycket folk men vi förlorade inga pengar på det eftersom att det var gratis inträde och vi gick ut endast för att komma ut och ta några öl, men inte ens på en pub kan jag sitta eftersom att dom serverar sprit även där (suck) Men men kvällen va rolig förutom att jag skar mig på läppen på ett glas och började blöda och det ville aldrig sluta. Men efter många helblodiga pappersbollar så slutar det till slut. Påvägen hem går vi förbi kebabbiten och äter en varsin kebab. Norska kebaben är den absolut bästa. Sist jag var hemma käkade jag och Magda på grillen i gullmars och då tog vi båda en kebabtallrik. Men det var inte alls så gott som här.. Det är något jag kommer sakna den dagen jag flyttar här ifrån. Lördagen är inte så mycket att säga om den var väldigt väldigt lugn, likaså söndagen. Elin fick med mig efter lite tjat med ut på en promenad, vilket vi båda två ångrade efter 500 m. Det snö/regnade och det var slaskigt och blött och kallt, ingen höjdare så att säga. Men vi gav oss inte för det vi gick ända till Majourstuen och sedan en okänd väg tillbaka så vi var säkert ute i minst 40 min iaf. Men skönt var det att komma hem och äta lite godis efter en lång och kall promenad som denna :)

Idag är det måndag igen vilket innebär ny arbetsdag, nytt skift och nya arbetskamrater. Jag kan nog inte säga vilket skift som är bäst och då tänker jag på vilket skift som jag trivs bäst med människorna. På dags skiftet så har jag ett par som jag umgås med emma och markus sen marie och sandra och sen så tommy. På kvällskiftet är det Hanna och Kajsa och tommy. Resten på kvällskiftet är helt efterblivna. Eller iof så är Andre som jag hanna och kajsa alltid får skjuss av han är snäll också.. kasnke för att vi får sjuss till t-banan varje dag hahhha :D nej nej men han tycker vi om också :)
Nu ska jag dricka lite kafe ur min nya gröna mugg och sen ska jag hoppa in i duschen och sedan dra till jobb..

Ha det bra !


Tänkte lägga in lite bilder från helgen :)








Ny dag nya häldelser!

Juste igår glömde jag berätta om vägen til jobbet. När T-banan stannade vid Eiksmarka station så stannar den, efter ett tag säger dom något i högtalarna om någon älg eler något. Jag hörde inte så bra efterosm att jag lyssnade på musik. Jag sitter inne i min egen värld och kikar ut genom fönstret plötsligt så dyker det upp en lunkande älg på spåret brevid. Det var en riktig bjässe som stoppade hela trafiken i ca 5-10 min. Haha lite småskoj :)
Idag påväg till jobbet träffade jag två av mina arbetskamrater maria och sandra. Jag frågade om mdom hade fått sin lön vilketmdom inte hade fått. Jag blev ganska nervös över att min heller inte kommit in eftersom att deras inte gjort det och jagv måste köpa busskort imorgon. Så det första jag gjorde efter jobbet var att åka in till byn och gå till närmsta minibank. Jag tog ut två hundra som är det minsta man kan ta ut (sugande) och blev chockad över att gå ut pengarna eftersomn att jag inte trodde att jaghade fått dom. Jag läste sen på kvittot och blev ganksa chockad. på 4 och en halv da har jag tjänat 3700 nok. det är fan bra på så få dagar plus att dom dragit skatt på det också. Sen tog jag bussen hem för at gå förbi Kiwi och köpa något så att jag kunde laga mat. Det blev makaroner och köttfärssås. Jag tycker själv att jag lyckades ganska bra faktiskt :P

Ibland hatar jag mitt jobb och det pga att mina naglar går av hela tiden, plus att jag har ett sår på ett finger som jag river upp varje dag eftersom att såret kom till pga den förbaskade jävla tejpmaskinen som jag anveänder väldigt flitigt uner mina arbetsdagar. Annars så har jag inget att klaga på. Vi har en tävling på dag och kvällsskiftet och den tävlingen inebär att de som skickar ut minst felplockade ordrar ska få något (vet inte vad) men jag har den turen att jag vinner i vilket fall :D eftersom att jag jobbar på båda hahahha. Tänkte säga e till sak, idag plockade 715 st vilket är ganska mycket över vårat rektord som vi satt i måndags på 658. På dags skiftet är det två mindre och även gör dom mer, att dom gör mer innebär att jag får mycket mer att göra (som idag). Idag fick jag nästan aldig en lugn stund men som sagt Tommy berömmer mig och idag sa han att han var väldigt inponerad och bad om ursäkt för att vi hade typ 4 skolor ute och i vanliga fall brukar vi ha en om ksanke inte två små. Så idag hade jag en glad skift ledare iaf :) Fast det brukar han alltid vara iof. Ibland ska Tommy hjälpa mig, men istället för att hjälpa mig gör han bara allting mer komplicerat för mig eftersom att han tydligen itne har riktigt koll på hur jag lägger upp allting. HAha stackarn som försöker vara snäll men jag säger bara att han försör. Men ska jag göra något vill jag göra det på mitt sätt, så ere :)

Nej men imorgon är en ny dag med nya häldelser hörs, ha de!

Länge sedan mycket har hänt!

Ojojoj, det känns som att det var evigheter sedan jag skrev. Men jag har varit både utan internet och hemma i Sthlm och hälsat på. Kan börja med att tacka Sanna och Malin som var här och hälsade på, det vare verkligen jättekul!! Jag hoppas att ni hade lika trevlig som jag om inte mer :)

I helgen var jag hemma och hälsade på och det var hur mysigt och kul som helst. Jag kom på lördag morgon och sendare på eftermiddagen åkte jag och min syster för att möta upp mina två kusiner Leona och Nicole på Karlaplan. Vi möttes runt halv fyra och gick sedan hem till farfar som hade bjudit oss på middag. Vi är där ett tag innan min andra kunsin Therese kommer. Jag är jättehungrig och får reda på att det är lax tll mat, vilket varken jag eller min någonsin tyckt om eller ätit. Men för att inte göra farfar besviken äter vi ändå., eller Lina äter en halv och jag två tuggor sen smugglar jag över min halva laxfilé till Leonas tallrik och fick bli mätt på pommes :P Vi begav oss hem vid åtta så var hemma strax efter nio eftersom att vi precis missade tåget. Väl hemma satte jag och Lina oss med mamma i vardagsrummet och började dricka lite vin. SEdan ringer jag Magda som ska på inflyttningsfest hemma hos en kompis med Emma och Michelle, självklart blev jag ditbjuden eftersom att vi skulle ut sen. JAg åkte till festen och sedan gick timmarna och vi kom aldrig ut, men det var trevligt ändå. Tack farfar för att du är bäst och underbarast älskar dig! Och tacka alla andra också för en jättefin vistelse hemma :)

Bussredan hem till Oslo gick bra. nu har jag rakat trycka pa en fel knapp sa jag kan inte gora o a och a. Hahha illa. men jag forstatter sen.. ha det bra!!

Nu är det fixat men jag vet inte hur det gick till :P men jag fortsätter. Som sagt bussresan gick bra och jag sov hyfsat mycket. Eftersom att det inte var full buss så fick jag två säten för mig själv (skönt). Sedan vaknar jag någonstans mellan örebro och Karlstad och helt plötsligt sitter det en ful tjockis brevid mig andandes med öppen mun rakt i mitt anrikte, höll på att spy. SÅ JÄVLA ÄCKLIG!!!! haha. Men men väl framme i Oslo beger jag mig först till Narvensen där jag köpter mig en macka till frukost sen drar jag mig till t-banan och åker direkt till jobb. Det gick väldigt segt och jag var väldigt trött men det kunde ha varit värre. Efter jobbet givk jag hem och sov, sen kom elin hem och lagade mat :)

JAg är morgontrött och hatar att gå upp tidigt. Jag börjar klockan halv åtta och för att vara på jobbet i tid så måste jag ta t-banan som går 06.36 för att då vara framme på jobb ca 07:15. Det första jag gör då är att ta en kopp kaffe som Tommy förhoppningsvis satt på innan alla har kommit. Jag tror att Tommy tycker att jag är jätteduktig även fast att min arbetsuppgift inte är så svår, men han berömmer mig varje dag och det känns bra :) Nu är det nytt skift vilket innebär nya människor. Dom flesta är muppar men jag har två tjejer so är typ ett gäng som jag pratar ganska mycket sen är det ett par och Tommy då såklart, men det är juu för att vi alltid jobbar tillsammans :P

När jag drog hem till Sverige så höll snön på att smälta här(skönt tänkte jag). Men när jag kommer tillbaka är det förfan lika mycket snö! Jag blir galen!!! Eftersom att snön kommer i överflöd och sen smälter så är det nu hur slaskigt som helst. Inte det roligaste precis. Juste glömde iof säga en sak som jag gjorde hemma. Jag köpte mina rosa byxor från HM som jag har tjatat om :D Jag fick 500 kr av mormor och tänkte att jag fick ju faktiskt lön i fredags så jag kan få unna mig lite. Så jag köpte de rosa byxorna, ett par mjukis byxor och tre par trosor sen var det 500 lappen slut. Men det gjorde ingenting för jag är väldigt förnöyd. Jag har än inte tagit ut pengar från mitt kort så jag vet inte hur mycket jag ahr fått i lön, men det lär ju visa sig i slutet av veckan eller något när jag orkar pallra mig till minibanken och ta ut pengar.

Detta blev ett lång och kanske ganska tråkigt inlägg men så blir det ibland, jag hade mycket att säga. Men men Ha det bra <3

RSS 2.0