Extra jobb!!

Kan ju börja med att jag jobbade i fredags :) Då jobbade jag på förskolan Trubaduren i Skogås, där jag själv gick när jag var liten. Det var 4 stycken som jobbade kvar och kännde igen mig, det var lite kul faktiskt. Sen jobbade även Linas (min storasysters) dagmamma där också. Det första hon sa till mig var att hon hade haft min lillasyster som dagbarn, inte ser jag väl så gammal ut ? Hahah, jag menar lina är 24 och då skulle hon mena att jag var 25+ ???? hahah.. men men vidare.. Igår ringde pappa och frågade om jag hade lust att jobba i veckan och det tackar jag inte nej till så det var bara att skynda sig ut med hunden och bege sig till jobbet :) lite extra pengar i kassan är ju alltid ett plus :):) Jag fick även ett såndant kontrakt där dom ringer in vid behov, så jag får hoppas att någon som jag kan ersätta blir mycket sjuk denna månad eftersom att jag bara har en månad på mig innan jag drar. EXAKT en månad idag faktiskt!! Längtar längtar längtar..  

Tubing i Vang vieng

Alltså nu kommer jag ha svårt för att sova. Jag har nämligen läst lite på olika forum om tubing i Laos, vilket verkar vara hur kul som helst. Jag var tvungen att även gå in på youtube för att söka och där fanns det massa filmer som folk har gjort som varit där. Det verkar vara helt galet grymt. Man hyr en gummiring och så åker man bil längst upp för floden och sen tar sig ner med ringarna. Under resan så stannar man vid olika pubar där ägarna slänger ut rep så att man kan dra sig in för att ta sig något att dricka. Så fortsätter man hela vägen. Men på ett ställe verkar det vara helt vilt, man hoppar från linor och grejs. Inte för att jag tror att jag skulle våga göra det pga mitt knä men även för att jag inte ens vågar hoppa från 3:an i ett hopptorn. hahah!! Idag har jag även packat lite, jag vet att det är VÄLDIGT tidigt men det är för att få in lite känsla över det hela. Inget av de jag har packat ner kommer jag ändå använda så det spelar ingen roll om det ligger i garderoben eller om det ligger i väskan!!! Här kommer en liten lista!

  • Två par strumpor (tror inte att man behöver så många)
  • Några trosor
  • Tandborste (En som jag har när jag åker bort, den har skydd på sig)
  • Solskyddsfaktor
  • duschcreme
  • två par shorts
  • En klänning (Strand/vardags klänning, hellång)
  • 2 bikini
  • Ett ytterst litet apotek (det jag hade hemma)
  • tamponger
  • nagelsax
  • Adapter

Kanske inte lät så lite men det tar inte upp någon plats i väskan iaf :) För att se vad jag menar med den där tubingen gå in på: www.youtube.com/watch?v=KIC96z0PZ50&feature=related





Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Nu var det länge sedan jag skrev här i och med att jag flyttat hem till Sverige och har inte haft något spännande att berätta. Nu är det inte långt kvar tills jag åker iväg på min drömresa med min käraste Jennifer! Vi kommer att ha en oförglömlig resa tillsammans! Vi har nu börjat förbereda oss ganska mycket inför resan och det är inte mycket kvar nu som ska fixas innan resan. För min del är det sista vaccinations sprutan som ska sprutas in i mig sen är det visum och försäkring.. Även lite smått inköp till resan som tex: ett litet apotek m.m. Väskan är fixad och klar, fick en större och "bättre" väska av min pappa i födelsedagspresent som jag blev väldigt glad över. Hellre har jag en dyrare väska än en billigare som kanske går sönder halvvägs. Fick även ett "säkerhetsbälte" som man även kan ha runt halsen där man ska ha sitt pass bankomatkort och allt det viktiga så att man har det nära kroppen. Då slipper man förhoppningsvis att bli av med de viktiga sakerna. Av Sara fick jag lite thailändska pengar :) Superbra.. Nu är jag trött på att vänta och vill bara åka. Nu är det bara 5 veckor kvar och Jennifer kommer hem från Norge om 2 veckor. Därefter kommer tiden bara rinna iväg och sen helt plötsligt så sitter vi på planet påväg till Hanoi!! Jag kan faktiskt inte beskriva känslan jag har i kroppen, det bara pirrar i hela kroppen och jag vill bara hoppa runt i hela rummet och skrika av glädje, jag tror att det är lite nervositet inblandat i den där jätteglada glädjen. För er som inte riktigt vet vart jag ska åka så ska jag berätta det. Först så åker jag och Jennifer till Hanoi som ligger i Vietnam sen ska vi besöka Nha Trang och Danang som också ligger i Vietnam. Efter vietnam tar vi buss in till Laos där vi ska ta oss til Luang prabang det ända stället vi vet för tillfället. Sen blir det Thailand där vi ska besöka många platser både i Norr och på öst/väst kusten. När vi är klara i thailand så tar vi oss på något sätt till singapore där vi ska ta flyget till Sydney och vem väntar inte på oss där om inte vår ÄLSKADE Oslo sambo Elin :) Sen ska vi åka längst östkusen så långt vi hinner :) Då jag stannar kortare tid än Jennifer som ska åka vidare och ha en fortsatt oförglömlig resa.  Tänkte sukta er lite med några bilder på ställen dit vi ska.. Hoppas att ni blir avundsjuka ;)

VIETNAM

    
Hanoi                             Danang                        Nha Trang

LAOS

 
Luang prabang               Vattenfall                       Tempel

THAILAND



   
Cang Mai                  Bangkok                Koh phi phi             Koh chang beach

SINGAPORE



Singapore city

AUSTRALIEN


 
Sydney                      Frasier Island           Brisbane                  Surfers paradise


RSS 2.0