Då var man på väg!

Ja nu har jag packat klart och snart kommer sara och hämtar upp mig för att köra mig till centralen snäll som hon är :) Jag är så himla taggat.. vill bara spela spela spela :) ska försöka att göra många mål och springa tills jag spyr :) Håll tummarna för mig :)

Nog om det, jag shoppade igår. Två klänningar, ett par jeans en tröja, en t-skirt, en kjol, hårspännen och ett par AS FINA SKOR! jag vet några som kommer bli sjukt avundsjuka där borta i Norge! men ni har äran att få se dom när jag kommer nästa helg :) Jag är nöjdast med mina skor och dom står snyggt och prydligt på mitt nattbord där dom har fått sin hederliga plats! :):) Snart är jag hos er i Oslo tjejer, ska bli så najs att komma tillbaka ni vet att jag saknar er!!! Puuuuuuuss på er!


Saknar er mina små snuttisar :)


Äntligen ska man få spela med det bästa laget :):):)
( inte för att det är alla samma, men ändå)

Hallsberg sen Oslo!

Nu har jag två fullspäckade helger framför mig. Längtar sjukt mycket till hallsberg, ska bli så kul att spela handboll igen. Frågan är bara hur bra min kropp kommer att på måndag, hahah kommer inte att kunna röra mig :P Men men helgen efter det blir det Oslo. :D:D:D:D Jag vet att ni saknar mig och jag vet att ni längtar lika mycket som jag. Då ska vi festa gärnet och göra Oslos gator osäkra :) Ser fram emot att träffa er igen tjejor <3

Håll tummarna för mig i helgen så skriver jag antingen på söndag eller nästa vecka hur det gick.

Bara för att jag skrev så betyder det inte att det här är sista inlägget denna vecka.. man vet aldrig ;)

Puss på er, ha det bra!!!

Veckan/Helgen

Nu var det ett tag sen, men har inte haft ork, när jag kommer hem efter att ha börjat klockan 6 å somnar jag i soffan på en gång. Men veckan gick bra och jag hade det trevligt på Sannas skiva förutom att en brudjävel drack upp min mojito :( Det värsta av allt var att hon blånekade när jag stod framför henne när hon drack, sen var hon jätterädd för mig resten av kvällen, HAHA!!!!
Sen så under en veckas tid har brandalarmet på jobbet hunnit gå tre gånger var av två gånger på en och samma dag. Fast det var inget allvarligt som tur var :) Sen så har det väl inte hänt så mycket annat i veckan, har mest sovit.. I lördags så hjälpte jag och min syster magda att flytta, när vi var klara så gick vi till Oasen för att äta pizza(magda bjöd som tack för hjälpen) Jättegott.. Sen så köpte vi lite smått och gott inför kvällen när vi skulle kolla på eurovision. Det blev skruvar, vindruvor, annanas och melon. väldigt gott men vi orkade inte äta allt så det blev bara skruvarna och vindruvorna. Juste vi köpte glass också det fick vi i oss också :) Så där satt vi först på Linas balle och drack lite sangria som vi själva hade gjort, jättegott, sen när klockan blev nio så satte vi oss framför soffan och kollade på eurovision. Sen blev det lite karaoke och jossan blev väldigt trött och somnade. Igår så försökte lina få mig att gå på promenad men då sa jag att det är faktiskt en ligga i soffan dag. Men tillslut så fick hon med mig och då gick vi två varv runt mossen, inte så långt men hon fick en liten promenad iaf. Sen så blev vi sugna att kolla på någon gammal vhs så vi gick ner i källaren och hämtade upp några filmer. Vi bestämde oss för att kolla på nils karlsson pyssling, men som vanligt så somnade jag HAHAHHA.. jajaj det var väl det. nu ska jag bege mit till jobbet :) Tänkte bara påminna att snart kommer jag till Oslo inte den här helgen för då ska jag till hallsberg och spela handboll (hur ska det gå ?) men helgen efter det. OCH JAG LÄÄÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET :D:D:D:D skanar er där borta pruttungar (iaf elin) HAHHA många pussar och kramar

trött på skiten

Jag är så jävla trött på skogås och allt som ahr med det att göra. Jag vill bara här ifrån.. Jag saknar Oslo.. Jag saknar att sova på min madrass på golvet, jag saknar att vänta på alla som jobbar sent, jag saknar vägen jag går till t-banan eller tåget varje morgon, jag saknar lägenheten, jag saknar mina sambos. Ända anledningen till att jag är här är för mitt jobb som jag stortrivs med, resten klarar jag mig utan. Missförstå mig inte nu! men jag är så trött på allt i denna skit håla. Jag trodde att det skulle vara lite skönt att vara hemma men det är det fan inte. Jag vill heller inte bo hemma hos mamma! Jag vill ta hand om mig själv göra vad jag vill och slippa klagomål. Vad jag än gör så blir ingenting som jag tänkt. Jag jag inte vad jag ska göra, men en sak vet jag, att snart ska jag dra här ifrån..

Första dagen på jobbet!

Bara för att jag har kommit hem till Sverige betyder det itne att jag ska sluta skriva i min blogg, jag menar då kan ju inte brudarna i Norge veta vad som försigår här hemma! Så jag tänkte berätta lite nu vad som händ under tiden här i Sverige. Har inte gjort något speciellt i helgen dagit det lugnt och umgåts med min familj och vänner.

Igår så var det min första dag på jobbet, det känndes skönt att vara tillbaka och det känndes ännu bättre när jag såg så många glada ansikten när dom fick syn på mig och ville kramas och hälsade mig välkommen tillbaka. Kan det bli en bättre första dag? Allt är inte riktigt som det var förra året eftersom att dom har börat med ett nytt system, ett datorsystem.. Vilket gör att det blir mer att göra på tomgods och att allt görs även via en dator. Än så länga har jag inte fått lära mig hur det går till eftersom att alla har redan så fullt upp med annat. Men så fort dom har tid så ska dom lära mig hur det går till så att tomgodsavdelningen fungerar även när abbe är på semeter. Abbe är han som fixar och donar med datorn på det skift jag jobbar. Men det är inte bara systemet som har förändrats, även lönen har förändrats. Och det på ett positivt sätt, förra året fick jag 109.34/tim och idag får jag 113.72/tim. Det är ändå fyra kronor och det märker man skillnad på i längden, plus att ob:n är högre och att det finns mycket övertid. Så det är nice! Hoppas ni har det bra där borta i Norge, jag tänker på er! Och Rebecka får kosa sig på Bali :) Puss och kram alla!

RSS 2.0